top of page
Foggy Lake
rólam
IMG_5670_edited.jpg

RÓLAM

Táplálkozási tanácsadó, dietetikus hallgató

2011 óta dolgozom sporttáplálkozási tanácsadóként, és habár nyilvánvalóan rendelkezem én is egy tökéletesen haszontalan OKJ-s papírfecnivel, de a munkámat nem ez alapozta meg. Hanem azok az egyetemi kurzusok, amelyek a coursera és az edx oldalain ezelőtt 15 évvel kezdtek megjelenni. Az itt jelen lévő intézmények közül is kiemelkedik a holland Wageningen University illetve az egyesült államokbeli Stanford egyetem, amelyeknek az egyébként valós kreditpontokért is beszámoltatható online kurzusait különösen hasznosnak találtam. Egészen 2021-ig "csupán" autodidakta módon képeztem magam folyamatosan, majd abban az évben - hajtva a vágytól, hogy komolyabb egészségügyi problémák esetén is segíteni tudjak - megkezdtem az orvostudományi egyetemen a dietetikus tanulmányaimat.

Tudom, sokaknak furcsa lehetek; valóban nem vagyok az a fehér blúzban és ceruzaszoknyában tipegő típus. Nemrég lehippizett egy kínai taoista szerzetes - és azt hiszem ennél jobb bemutatkozót talán nem is tudnék írni magamról. 

Ami biztos, hogy amit csak tudok, azt szívből teszem az ügyfeleimért, és ha valami meghaladja a tudásomat és/vagy a kompetenciámat, azt pedig őszintén felvállalom. A konzultációk nálam akarva-akaratlanul is holisztikus szemléletben zajlanak, mert szeretek az emberek étkezési problémái mögé nézni, illetve nagyon sokszor azt tapasztalom, hogy a lelki történések átbeszélése a legtöbb esetben legalább olyan fontos, mint az étkezési napló kielemzése. 

Nem célom, hogy bárkiből megpróbáljak tökéletes barbibabát faragni - öreg vagyok már ahhoz, hogy higgyek az ilyesmiben, ahogyan pszichés sebeket sem célom ejteni senkin. Hiszek viszont az egészséges szépség sokféleségében, és az ügyfeleimet is az egy olyan életmódváltás felé szeretném kormányozni, amelyben soha nem felejtik el elsősorban szeretni és tisztelni önmagukat.

Szolgáltatások

Legyél pártoló tag!

A pártoló tagság ötlete onnan indult, hogy többen többször írtátok, hogy nagyon szeretitek az írásaimat, a stílusomat, hovatovább még a személyiségemet is :") Szerettem volna egy zártabb, még közvetlenebb és barátibb kört létrehozni... hát... voltaképpen azoknak akik ismeretlenül is, de közelebb állnak hozzám. De nem ám csak úgy, a két szép szememre. A tagsággal állandó kedvezmény jár a FeminPRO webshopra, az itteni étrendekre, illetve ha már látom, hogy mennyien vagyunk és ez mennyi időt igényel mindez, szeretném bevezetni a pártoló tagok csoportjában a garantált válaszadást is. 

10% állandó kedvezmény a FeminPRO webshopra

20%-os kupon az itteni étrendekre

Hozzáférés a személyes blogomhoz (2023. szept.)

Kisebb, családias fb csoport - a VIP páholy

Klubtagság

2 970 Ft

2 970

3 havonta

Érvényes lemondásig

Pártoló tag

NEM TALÁLTAD MEG AMIT KERESTÉL?

kapcsolat
bottom of page